Vente: ''Zelf aangegeven dat ik verhuurd wilde worden''

vrijdag 23 augustus 2019 14:31 72.500 keer bekeken 234 reacties Pro Shots

Dylan Vente speelt dit seizoen bij RKC Waalwijk. Feyenoord maakte vrijdag bekend dat de jonge spits op huurbasis naar de promovendus vertrekt. In Waalwijk hoopt Vente veel ervaring op te doen en zo door te kunnen groeien naar een hoger niveau.

"Ik moet zeggen dat ik in het begin van het seizoen nog best aardig wat heb gespeeld", zegt hij tegen FOX Sports. "Vorig jaar heb ik een lastig seizoen gehad. Dan probeer ik dit seizoen te vermijden. Vandaar dat ik heb aangegeven dat ik verhuurd wilde worden. Na een paar weken mocht dat."

"Als je het realistisch bekijkt: vanaf het begin van het seizoen wist ik dat ik niet de eerste spits zou worden. Nicolai Jørgensen staat op de eerste rang, dat weet je vooraf. Dan moet je realistisch zijn en kunnen zeggen dat je een jaartje verhuurd wil worden."

"In de afgelopen wedstrijden is er niet uitgekomen wat ik wilde", vervolgt Vente. "Ik moet zeggen dat het aan het begin van het trainingskamp wel lekker ging. In de thuiswedstrijden kwam niet alles eruit, ook tegen Sparta. Hoe dat komt weet ik niet maar het is mijn taak om dit seizoen te knallen hier en alles laten zien wat ik kan."

In de wedstrijden dat Vente in actie kwam door de blessure van Jørgensen maakte hij weinig indruk. Het leverde hem veel kritiek op. "Ik zeg eerlijk: in het begin is dat niet leuk om te horen. Op een gegeven moment dacht ik: ik heb er schijt aan. Het doet me nu niet meer zoveel."

Gerelateerd nieuws
234 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 68 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72572 leden - Op dit moment zijn 669 mensen actief, waarvan 172 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved