Ié blij: ''Wil het publiek bedanken''

Ié blij: ''Wil het publiek bedanken''

Edgar Miguel Ié maakt donderdag zijn basisdebuut voor Feyenoord. De verdediger was de meest bezongen Feyenoorder in de wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva (3-0 winst). Bij ieder balcontact was de naam van de verdediger, die wordt gehuurd van Trabzonspor, te horen in het stadion.

"Natuurlijk ben ik erg blij en ik wil het publiek ook bedanken", zegt hij over de steun. "Zij waren fantastisch tot het einde van de wedstrijd. Voor de aanpassing is ondersteuning zoals deze altijd heel erg goed. De mensen zijn ook gewoon blij met dit goede resultaat in eigen huis. Dat moeten wij een goed vervolg geven."

De basisplaats van Ié ging ten koste van Jan Arie van der Heijden, die buiten de selectie bleef. "Feyenoord zet nu in op mij en geeft mij daarmee vertrouwen. Ik krijg de gelegenheid om mij te laten zien bij Feyenoord, nu al twee keer. Dat is een mooie kans om mijn waarde te tonen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties