''Hier wilde ik naar terug en zeker ook om dit soort avonden''

vrijdag 23 augustus 2019 04:59 139.495 keer bekeken 247 reacties Pro Shots

Leroy Fer verliet Feyenoord in 2011 op onaangename wijze voor FC Twente, maar was gisteren met twee doelpunten doorslaggevend in de wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva. Wellicht is nog niet alles 'fergeven en fergeten', maar Leroy Fer heeft wel degelijk wat harten terug gewonnen na de wedstrijd van gisteren. 

'De Uitsmijter' speelde, naast een overmoedige actie op het middenveld, een foutloze wedstrijd. Feyenoord watcher Mikos Gouka vertelt het in het Algemeen Dagblad als volgt. "Fer denderde over het veld en sloeg ook nog eens op krachtige wijze toe toen de mogelijkheden zich voordeden. Voor rust raakte hij al de paal, maar kort na rust was hij er als de kippen bij om een rebound van zijn eigen kopbal tot doelpunt te promoveren. Een kwartier voor tijd vuurde hij ook doelpunt nummer 3 achter keeper Ernestas Setkus."

Fer lijkt met zijn doelpunten ook de komst van Marcos Senesi te versnellen. "Bovendien levert plaatsing een gegarandeerde startpremie van minimaal drie miljoen euro op. Een bedrag dat de club nog net nodig lijkt te hebben om het verschil tussen de vraagprijs van het Argentijnse San Lorenzo en het eigen bod op verdediger Marcos Senesi (22) te overbruggen."

Leroy Fer zelf was na de wedstrijd ook zeer positief. "Een mooie avond. Dit wilden we en dit konden we prima gebruiken. We willen die groepsfase in en dit is een enorme stap in die richting. Mijn twee goals? Ja, die maken mij uiteraard heel blij. Deze club zit in mijn hart, hier wilde ik naar terug en zeker ook om dit soort avonden."

Gerelateerd nieuws
247 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71503 leden - Op dit moment zijn 2930 mensen actief, waarvan 772 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved