Karsdorp: ''Of ik de KNVB er dankbaar voor ben weet ik niet''

vrijdag 23 augustus 2019 01:49 107.330 keer bekeken 74 reacties Pro Shots

Rick Karsdorp speelde een goede wedstrijd voor Feyenoord tegen Hapoel Beer Sheva. De groepsfase van de Europa League kan de Rotterdammers nauwelijks nog ontgaan. Enerzijds had Feyenoord meer doelpunten moeten maken, maar was Hapoel ook een paar keer dicht bij een belangrijk uitdoelpunt. "Uiteindelijk kun je ook wel blij zijn met 3-0."

"Je houdt de nul, je speelt dominant, bent fel met z'n allen en (lachend) ik denk dat we ook wel hebben laten zien dat we wat fitter waren dan afgelopen zondag. Ik voelde voor de wedstrijd al aan dat dit de dag zou kunnen zijn dat ik weer lekker negentig minuten zou kunnen voetballen. Nu is het voor mij, en voor de rest van de jongens, om dit vast te houden."

De wedstrijd van Feyenoord tegen AZ gaat aanstaand weekend niet door zodat zowel Feyenoord als AZ zich volledig kunnen richten op de returns van hun Europese wedstrijd. Is Karsdorp blij met die extra rust? "Ik eigenlijk niet. Het klinkt gek, maar zondag had ik nog kramp in de zeventigste/tachtigste minuut, vandaag zie je dat ik weer negentig minuten kan spelen en eigenlijk wil je in dat ritme blijven. Nu heb je weer een week geen wedstrijd. Het is niet anders, maar of ik de KNVB er dankbaar voor ben weet ik niet", aldus Karsdorp voor de camera van RTV Rijnmond.

Gerelateerd nieuws
74 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 37 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71503 leden - Op dit moment zijn 1575 mensen actief, waarvan 341 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved