''Hij maakt geen grappen, hij is snel, blokt en verdedigt goed''

vrijdag 23 augustus 2019 01:19 86.300 keer bekeken 147 reacties Pro Shots

Kenneth Vermeer hield gisteren voor de tweede keer dit seizoen 'de nul' in een officiële wedstrijd. De keeper kijkt voor de camera van RTV Rijnmond tevreden terug op het duel tegen Hapoel Beer Sheva. "Het stond gewoon goed vandaag: zonder al te veel weg te geven zelf wel goed voetballen."

"We hebben veel kansen gecreëerd en drie goede doelpunten gemaakt. Dat is een goede uitgangspositie voor de return. We zaten gewoon lekker in ons vel en dat willen we in de competitie ook brengen. Het is zeker nog niet gedaan. Je moet het gewoon benaderen als een 0-0 en er voor zorgen dat we er daar goed doorheen komen."

Vermeer was onder de indruk van de sfeer in De Kuip. "Zeker weten, zeker weten: het was een mooie sfeer met goed voetbal, dus al met al mogen we tevreden zijn."

Edgar Ié was na afloop de meest besproken speler bij de Rotterdammers, ook de doelman was te spreken over de nieuwe aanwinst. "Het is een goede, rustige jongen, maar als je hem op het veld ziet is het een beest. Hij maakt geen grappen, hij is snel, blokt en verdedigt goed, dus een echte aanwinst voor het team."

Gerelateerd nieuws
147 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71503 leden - Op dit moment zijn 2893 mensen actief, waarvan 769 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved