Stam: ''Ik heb enorm veel vertrouwen in Sam''

Stam: ''Ik heb enorm veel vertrouwen in Sam''

Sam Larsson ontvangt de laatste weken veel kritiek. De Zweed werd afgelopen weekend in de rust tegen FC Utrecht nog gewisseld. Trainer Jaap Stam blijft veel vertrouwen houden in de aanvaller. ''Ik heb veel vertrouwen in Sam. Hij is niet snel tevreden over zichzelf. Dan kan je jezelf ook naar beneden gaan praten. Dat moet niet, want dat doen anderen wel.''

Feyenoord neemt het morgen op tegen Hapoel Beer Sheva. ''Iedereen is aan boord, behalve de langer geblesseerde spelers. Maar het basiselftal maak ik nog niet bekend. Wij geloven in ons eigen kunnen, wat er ook gezegd en geschreven wordt,'' vertelt de trainer in gesprek met RTV Rijnmond.

''Ze hebben technisch vaardige spelers en wachten op omschakelmomenten,'' vertelt Stam over de tegenstander in de Europa League. ''Daar moeten we heel scherp op zijn. We bereiden ons goed voor en geloven in eigen kunnen.''

Stam hoopt nog altijd op versterking. "We moeten in de toekomst zorgen dat we fitte spelers kunnen aantrekken. Spelers missen nu ritme, dat weet je en het vergt tijd tot die jongens tot een bepaald niveau komen. Nu merk je dat ze steeds beter in hun vel gaan zitten "We hebben nog twee weken, dus ik hoop wel dat er nog iets gaat gebeuren."

Lees meer over
FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties