Derksen looft Feyenoorder: ''Daar was hij weer, de oude Haps!''

Derksen looft Feyenoorder: ''Daar was hij weer, de oude Haps!''

Ridgeciano Haps was zondag een van de uitblinkers aan de kant van Feyenoord. De verdediger maakte de enige Rotterdamse treffer in de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-1) waardoor zijn ploeg een punt overhield aan de thuiswedstrijd. Johan Derksen is blij met de goede wedstrijd van Haps.

"Ik was altijd fan van de Haps van AZ. Ik vond hem de beste linksback van Nederland.", zegt Derksen in Veronica Inside. "Het was ook volkomen terecht dat Feyenoord hem haalde. Hij raakte geblesseerd en was geen schim meer van de oude Haps. Nu was hij er weer, de oude Haps! Een ontzettend goede voetballer om naar te kijken."

Rene van der Gijp was minder te spreken over Liam Kelly, die tegen FC Utrecht in de basiself startte. "Heel dom dat ze hem gehaald hebben. Ongelooflijk dat Jaap Stam heeft kunnen denken dat hij een meerwaarde voor Feyenoord had kunnen zijn", zegt hij. "Voor niemand in de Eredivisie is hij dat. Dat mannetje is zo nerveus hij viel bijna om."

"Weet je wie ik de ergste speler van Feyenoord vindt? Luciano Narsingh", voegt Derksen toe. "Als je niet wil winnen, dan moet je Narsingh halen. Het is zo'n ontzettende slapzak. Hij kan best aardig voetballen, maar bij PSV heeft hij niets gepresteerd en in Engeland ook niet. Hij staat maar bij de zijlijn, zonder rendement. Daar heb je echt niks aan."

Lees meer over
PSV Johan Derksen Ridgeciano Haps FC Utrecht Liam Kelly
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties