''Feyenoord kan spits Novakovich ophalen bij Reading''

maandag 19 augustus 2019 19:24 143.965 keer bekeken 516 reacties Pro Shots

Feyenoord is nog steeds zoekende qua opstelling en qua veldspel. De media blikken uitgebreid terug en vooruit op de (on)mogelijkheden bij de stadionclub. In de podcast van het Algemeen Dagblad gaan de journalisten Maarten Wijffels en Mikos Gouka dieper in op de mogelijkheden en de problemen van Feyenoord.

Wijffels meldt dat er een betaalbare spits beschikbaar is voor de Rotterdammers. "Of je 'm goed genoeg vindt of niet, maar Novakovich, die vorig jaar in De Kuip scoorde (voor Fortuna Sittard - red.), is voor zowel PSV als Feyenoord op te halen. Hij speelt in Engeland bij Reading. Het is niet gezegd dat het nou een verlossing is, maar het kan nog een optie worden in het laatste deel van de transferwindow. "

Gouka verwacht hoe dan ook nog wat inkomende transfers. "Stam wil wel wat. Er zijn ook wel wat spelers gekomen, maar dat waren niet allemaal spelers die Stam graag wilde. Dirk Kuijt en Sjaak Troost zijn heel erg op het inpassen van de eigen jeugd. Bannis is een goede spits, maar die is pas zeventien jaar. Ga je nu een spits halen terwijl Jorgensen binnen een maand weer terug zou kunnen zijn?"

Gerelateerd nieuws
516 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 192 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 292 mensen actief, waarvan 126 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved