Van Hanegem: ''Eens kijken hoelang dat goed gaat in De Kuip''

maandag 19 augustus 2019 04:41 139.550 keer bekeken 296 reacties Pro Shots

Oer-Feyenoorder Willem van Hanegem maakt zich in zijn column in het Algemeen Dagblad druk om zijn club na het magere 1-1 gelijkspel tegen FC Utrecht in De Kuip. "Het zou mij niets verbazen als de beleidsbepalers in de Kuip vandaag concluderen dat Feyenoord deze competitie nog niet eenmaal heeft heeft verloren."

"In Rotterdam blonken ze de laatste jaren immers niet uit in een kritische benadering van de stand van zaken en ik vraag me af of er met de nieuwe mensen aan het roer echt iets is veranderd. Technisch directeur Sjaak Troost vertelde deze week nog maar eens dat hij dik tevreden is met de selectie, zeker als de geblesseerde spelers er straks weer bij zijn."

"En Sjaak praat ook lekker veel met Dirk Kuyt en slurpt af en toe heerlijk een bakje koffie leeg met Robin van Persie aan de andere kant van de tafel. Nou, gelukkig maar, denk ik dan, als dat de redding is. Kuyt is trainer van het hoogste jeugdelftal, niet meer en niet minder. Ondertussen bepaalt hij wel al het beleid in Rotterdam. Dat krijgt altijd gevolgen. Jaap Stam zal als nieuwe trainer vooral zijn eigen koers willen varen."

Het inpassen van de jeugd blijkt tot op heden niet het sterkste punt van Jaap Stam. "Gisteren stond er bijvoorbeeld maar één zelf opgeleide speler in de beginopstelling. Terwijl de club, na eerder veel geld te hebben uitgegeven, weer wil inzetten op de eigen jeugd. Eens kijken hoelang dat goed gaat in de Kuip."

Gerelateerd nieuws
296 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 113 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72550 leden - Op dit moment zijn 96 mensen actief, waarvan 39 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved