Hugo Borst: ''Flikker die Larsson eruit''

maandag 19 augustus 2019 04:21 86.160 keer bekeken 206 reacties Pro Shots

Sam Larsson speelde een buitengewoon ongelukkige wedstrijd tegen FC Utrecht en leidde onbedoeld de 0-1 in. Columnist Hugo Borst is klaar met de flankspeler. Ook Jan-Arie van der Heijden, Jaap stam zelf en Eric Botteghin krijgen er van langs in zijn column. "Ik snap bij god niet dat Jaap Stam Eric Botteghin nog opstelt." 

"Eric Botteghin zien omvallen; als het niet zo pijnlijk was zou je erom schateren. Hij is de aanvoerder van Feyenoord en, laten we er niet omheen draaien, hij geeft zelden nog het goede voorbeeld (...) Anno 2019 is hij verworden tot een veteraan. Zo onzeker over zijn gebrek aan snelheid dat hij met zijn kont tegen het strafschopgebied aan speelt."

Sam Larsson heeft nog niet door hoe bijzonder de linksbuitenpositie bij Feyenoord is, zo vertelt Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Deze hautaine voetballer mag spelen op de plek waar ooit Coen Moulijn, Pétur Pétursson en Regi Blinker stonden. Geen historisch besef waarschijnlijk, anders geef je meer, of de Zweed heeft geen eergevoel, of allebei."

Tot slot moet ook Jaap Stam er aan geloven. "Ik snapte trouwens ook niet waarom Feyenoord de onervaren Jaap Stam trainer maakte. Stam moet ingrijpen. Voorgoed stoppen met Botteghin en Van der Heijden. Het gebrek aan dynamiek en het geblunder zijn te pijnlijk geworden. En als Stam toch opnieuw begint: flikker die Larsson eruit."

 

 

Gerelateerd nieuws
206 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 104 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 675 mensen actief, waarvan 198 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved