''Stam maakt op mij een gefrustreerde indruk''

''Stam maakt op mij een gefrustreerde indruk''

Jaap Stam hoopt zondag zijn eerste competitieoverwinning met Feyenoord te boeken. De ploeg kwam in de eerste twee wedstrijden van het Eredivisie-seizoen niet werden dan twee remises: 2-2 tegen Sparta, 1-1 tegen sc Heerenveen. Arman Avsaroglu, commentator van de NOS, en Sinclair Bischop, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, bespreken de situatie bij de club.

Tussentijds plaatste Feyenoord zich wel voor de play-offs van de Europa League, door over twee duels te sterk te zijn voor Dinamo Tbilisi. "Maar ze weten na de wedstrijd tegen FC Utrecht wel waar ze staan... Utrecht heeft een ploeg die zich kan meten met Feyenoord, misschien hebben ze zelfs wel een betere selectie", zegt Avsaroglu. "Het wordt interessant om te zien hoe de verhoudingen liggen op dit moment."

Bischop verwacht niet dat er een crisis ontstaat in De Kuip als de ploeg tegen FC Utrecht niet wint. "Nee, dat denk ik niet", zegt hij op de website van de NOS. "Die 4-0 thuis tegen Tbilisi was belangrijk. Als ze er meteen uit waren gevlogen in Europa was die moeizame competitiestart wel een probleem geweest."

"Maar de competitie beginnen met drie wedstrijden zonder overwinning zou wel heel slecht zijn", aldus Avsaroglu. "En het rommelt toch al in Rotterdam. Het is duidelijk dat Stam in onmin leeft met de leiding, omdat hij ontevreden is over het transferbeleid en de manier waarop transfers tot stand zijn gekomen."

"Stam maakt op mij een gefrustreerde indruk in zijn eerste weken", vervolgt hij. "Maar je moet niet te veel klagen als trainer van een topclub, vind ik. Je moet het gewoon doen met de spelers die je hebt. En nog steeds vind ik dat Feyenoord een selectie heeft die derde kan worden in de competitie."

Bischop sluit zich daarbij aan: "Als iedereen aan boord is, beschikt Feyenoord over een brede selectie. Dat was, net als vorig seizoen, ook het doel: een selectie bij elkaar krijgen die zonder problemen competitie én Europacup kan spelen."

Lees meer over
De Kuip FC Utrecht sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties