MATCHDAY! Feyenoord - FC Utrecht

zondag 18 augustus 2019 00:00 95.185 keer bekeken 542 reacties Pro Shots

Feyenoord wacht vandaag om 16:45 de wedstrijd tegen FC Utrecht. De Domstedelingen sloten hun eerste twee wedstrijden winnend af en verkeren in goede vorm. Feyenoord begon het seizoen juist met twee keer een gelijkspel en lijkt nog zoekende. De statistieken geven wel hoop: de afgelopen vier edities in De Kuip sloten de Rotterdammers winnend af. 

Sam Larsson steekt niet in zijn allerbeste vorm bij Feyenoord, maar was in drie van de vier laatste ontmoetingen met Utrecht wel trefzeker. 

Feyenoord is de competitie in de geschiedenis van de Eredivisie nog nooit begonnen met drie keer een gelijkspel op rij.

Feyenoord moet meer rekening gaan houden met schoten van buiten het strafschopgebied: vier van de vijf laatste tegendoelpunten werden gemaakt van buiten de zestien.

Feyenoord speelde tot nu toe 63 keer thuis tegen FC Utrecht en won 46 keer, dertien keer was er een puntendeling en slechts vier keer stapten de Rotterdammers als verliezer van het veld. Het doelsaldo is dan ook in het voordeel van Feyenoord: 158 - 58.

Gerelateerd nieuws
542 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 171 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74406 leden - Op dit moment zijn 960 mensen actief, waarvan 250 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved