Kuyt: ''Waar ik van waarde kan zijn, help ik graag''

Kuyt: ''Waar ik van waarde kan zijn, help ik graag''

Martin van Geel vertrok enkele maanden geleden bij Feyenoord. Sjaak Troost, die lid was van de Raad van Commissarissen, nam zijn werkzaamheden tijdelijk over. De oud-speler van de club krijgt tijdens zijn werkzaamheden ook hulp van Dirk Kuyt. Hij was onder andere betrokken bij het aantrekken van George Johnston.

"Iedereen weet dat door het afscheid van de algemeen directeur (Jan de Jong, red.) en de technisch directeur (Van Geel, red.) ruimte is gevallen in de organisatie", zegt Kuyt. "Interim technisch directeur Troost heeft dat overgenomen en stopt daar zijn ziel en zaligheid in en hij kan wel wat hulp gebruiken. Als ik daarbij kan helpen en ondersteunen, dan doe ik dat graag."

"Vooral op technisch gebied probeer ik dat", vervolgt hij in Feyenoord TV. "Niet alleen bij Troost, maar ook bij hoofdtrainer Jaap Stam. Het is niet alleen kijken naar spelers die naar de club kunnen komen, maar ook bij iemand als Steven Berghuis die heeft bijgetekend. Ik denk dat ik niet alleen met die spelers altijd goed contact heb gehouden maar dat ik ook internationaal goede contacten heb met clubs en spelers. Waar ik van waarde kan zijn, help ik graag."

"Er is nogal wat negativiteit rondom de club, maar ik ben enorm positief over de toekomst van Feyenoord", besluit Kuyt. Vrijdag gaf Troost ook aan dat hij met Robin van Persie heeft gesproken en dat ook deze oud-speler wil meedenken met de club.

Lees meer over
martin van geel Robin van Persie Steven Berghuis Jan de Jong Dirk Kuyt George Johnston
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties