Kuyt: ''Waar ik van waarde kan zijn, help ik graag''

vrijdag 16 augustus 2019 19:35 89.780 keer bekeken 199 reacties Pro Shots

Martin van Geel vertrok enkele maanden geleden bij Feyenoord. Sjaak Troost, die lid was van de Raad van Commissarissen, nam zijn werkzaamheden tijdelijk over. De oud-speler van de club krijgt tijdens zijn werkzaamheden ook hulp van Dirk Kuyt. Hij was onder andere betrokken bij het aantrekken van George Johnston.

"Iedereen weet dat door het afscheid van de algemeen directeur (Jan de Jong, red.) en de technisch directeur (Van Geel, red.) ruimte is gevallen in de organisatie", zegt Kuyt. "Interim technisch directeur Troost heeft dat overgenomen en stopt daar zijn ziel en zaligheid in en hij kan wel wat hulp gebruiken. Als ik daarbij kan helpen en ondersteunen, dan doe ik dat graag."

"Vooral op technisch gebied probeer ik dat", vervolgt hij in Feyenoord TV. "Niet alleen bij Troost, maar ook bij hoofdtrainer Jaap Stam. Het is niet alleen kijken naar spelers die naar de club kunnen komen, maar ook bij iemand als Steven Berghuis die heeft bijgetekend. Ik denk dat ik niet alleen met die spelers altijd goed contact heb gehouden maar dat ik ook internationaal goede contacten heb met clubs en spelers. Waar ik van waarde kan zijn, help ik graag."

"Er is nogal wat negativiteit rondom de club, maar ik ben enorm positief over de toekomst van Feyenoord", besluit Kuyt. Vrijdag gaf Troost ook aan dat hij met Robin van Persie heeft gesproken en dat ook deze oud-speler wil meedenken met de club.

Gerelateerd nieuws
199 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 803 mensen actief, waarvan 218 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved