Feyenoord bevestigt komst Ié

vrijdag 16 augustus 2019 19:04 85.860 keer bekeken 383 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft opnieuw een defensieve kracht weten te binden. Edgar Miguel Ié (25) en Feyenoord hebben overeenstemming bereikt over de huur van één seizoen. Ié komt over van Trabzonspor.

De verdediger werd geboren in Guinee-Bissau en bezit tevens de Portugese nationaliteit. In 2008 kwam Ié in de jeugdopleiding van Sporting Lissabon te spelen. Zijn opleiding vervolgde hij vanaf 2012 bij FC Barcelona, waar hij op achttienjarige leeftijd debuteerde voor het tweede elftal van de Catalanen en in 2014 de Copa del Rey ook één wedstrijd voor de eerste selectie van FC Barcelona speelde.

Sinds 2017 stond Ié, die meermaals uitkwam voor Portugese jeugdelftallen en zelfs één interland voor het nationale elftal van Portugal speelde, onder contract bij LOSC Lille. Afgelopen zomer maakte Ié de overstap van Lille naar Trabzonspor.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij dat de Rotterdamse defensie met het vertrek van Jeremiah St. Juste, na de eerdere komst van Karsdorp en Johnston, nu verder versterkt is. ‘Met Edgar halen we een sterke, snelle verdediger in huis die zowel centraal achterin als rechtsback kan spelen. Hij zal meteen kunnen aansluiten bij de groep zodra zij zijn teruggekeerd uit Tbilisi.’

Gerelateerd nieuws
383 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 130 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71176 leden - Op dit moment zijn 93 mensen actief, waarvan 42 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved