''Feyenoord heeft terecht heel weinig in de wedstrijd gestoken''

''Feyenoord heeft terecht heel weinig in de wedstrijd gestoken''

Feyenoord kreeg veel kritiek te verduren na de troosteloze wedstrijd in en tegen Tbilisi. De Rotterdammers speelden 1-1, wat ruim voldoende was om de laatste voorronde van de Europa League te bereiken. Ruud van Os vindt de kritiek dan ook niet terecht.

"Ik vind het te makkelijk", begint Van Os in FC Rijnmond. "Je moet je voorstellen: je gaat naar een uitwedstrijd en je staat 4-0 voor. Je hoeft niets. Je komt in een situatie waar het 30 graden is, je in een leeg stadion speelt en de tegenstander niets doet. Moet Feyenoord dan het spel gaan maken, wetende dat ze de week erop tegen Utrecht en Beer Sheva moeten?"

"Feyenoord heeft terecht heel weinig in die wedstrijd gestoken. Ze zijn heel gebleven en ze zijn door, daar ging het om. Zondag tegen FC Utrecht kunnen ze alles in de wedstrijd stoppen wat ze gisteren hebben overgehouden. Hadden ze zich dan kapot moeten lopen om die wedstrijd te winnen? Dat is nergens voor nodig."

Lees meer over
FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties