''Feyenoord heeft terecht heel weinig in de wedstrijd gestoken''

vrijdag 16 augustus 2019 17:43 69.355 keer bekeken 146 reacties Pro Shots

Feyenoord kreeg veel kritiek te verduren na de troosteloze wedstrijd in en tegen Tbilisi. De Rotterdammers speelden 1-1, wat ruim voldoende was om de laatste voorronde van de Europa League te bereiken. Ruud van Os vindt de kritiek dan ook niet terecht.

"Ik vind het te makkelijk", begint Van Os in FC Rijnmond. "Je moet je voorstellen: je gaat naar een uitwedstrijd en je staat 4-0 voor. Je hoeft niets. Je komt in een situatie waar het 30 graden is, je in een leeg stadion speelt en de tegenstander niets doet. Moet Feyenoord dan het spel gaan maken, wetende dat ze de week erop tegen Utrecht en Beer Sheva moeten?"

"Feyenoord heeft terecht heel weinig in die wedstrijd gestoken. Ze zijn heel gebleven en ze zijn door, daar ging het om. Zondag tegen FC Utrecht kunnen ze alles in de wedstrijd stoppen wat ze gisteren hebben overgehouden. Hadden ze zich dan kapot moeten lopen om die wedstrijd te winnen? Dat is nergens voor nodig."

Gerelateerd nieuws
146 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 71 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 962 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved