''Berghuis is de beste speler, die moeten we aan banden leggen''

vrijdag 16 augustus 2019 15:08 95.980 keer bekeken 186 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het zondag op tegen het FC Utrecht van John van den Brom. De Rotterdammers hebben hun vorm nog niet gevonden, met drie gelijke spelen en slechts één overwinning uit de eerste vier officiële wedstrijden. Toch is Van den Brom op zijn hoede.

"Ik heb daar als trainer niet veel punten gehaald. Je weet dat het daar altijd lastig is. Ook nu zij een Europese wedstrijd in de benen hebben. Feyenoord blijft Feyenoord", reageert Van den Brom tegenover het Algemeen Dagblad

FC Utrecht zal de nadruk leggen op het onschadelijk maken van sterkhouder Steven Berghuis. "Ze zitten wat moeilijk voorin. Stam probeert het nu met Steven Berghuis in de spits. Die speelt overal, behalve in de spits. Daar heb ik mijn jongens op voorbereid. Hij is hun beste speler, die moeten we aan banden leggen."

Waar Feyenoord last heeft van een volle ziekenboeg, moet ook Utrecht enkele belangrijke spelers missen. Zo kan Van den Brom in De Kuip niet beschikken over spitsen Jean-Christophe Bahebeck en Adrián Dalmau, en is Sander van de Streek nog een twijfelgeval.

Gerelateerd nieuws
186 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 379 mensen actief, waarvan 65 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved