''Berghuis is de beste speler, die moeten we aan banden leggen''

''Berghuis is de beste speler, die moeten we aan banden leggen''

Feyenoord neemt het zondag op tegen het FC Utrecht van John van den Brom. De Rotterdammers hebben hun vorm nog niet gevonden, met drie gelijke spelen en slechts één overwinning uit de eerste vier officiële wedstrijden. Toch is Van den Brom op zijn hoede.

"Ik heb daar als trainer niet veel punten gehaald. Je weet dat het daar altijd lastig is. Ook nu zij een Europese wedstrijd in de benen hebben. Feyenoord blijft Feyenoord", reageert Van den Brom tegenover het Algemeen Dagblad.

FC Utrecht zal de nadruk leggen op het onschadelijk maken van sterkhouder Steven Berghuis. "Ze zitten wat moeilijk voorin. Stam probeert het nu met Steven Berghuis in de spits. Die speelt overal, behalve in de spits. Daar heb ik mijn jongens op voorbereid. Hij is hun beste speler, die moeten we aan banden leggen."

Waar Feyenoord last heeft van een volle ziekenboeg, moet ook Utrecht enkele belangrijke spelers missen. Zo kan Van den Brom in De Kuip niet beschikken over spitsen Jean-Christophe Bahebeck en Adrián Dalmau, en is Sander van de Streek nog een twijfelgeval.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties