''Verwacht dat Van der Heijden nog wel weg zal gaan''

donderdag 15 augustus 2019 22:25 76.205 keer bekeken 181 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde een slechte wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi maar is wel door naar de volgende en laatste voorronde. De wedstrijd in Georgië eindigde in een saaie 1-1. Clubwatcher Martijn Krabbendam brengt enige nuance aan bij het resultaat.

"Het was een wedstrijd die eigenlijk al gespeeld was", begint Krabbendam op de website van Voetbal International. "Dan verwacht en hoop je dat Feyenoord wat doelpunten maakt om het vertrouwen een beetje op te krikken, ook voor die mensen die zijn meegereisd naar Georgië. Maar dat is gewoon lastig als je in De Kuip al zo'n makkelijke wedstrijd hebt gespeeld en zo dik hebt gewonnen. Dan moet de motivatie echt uit je tenen komen. Feyenoord is ook voorzichtig met blessures. Dit was niet meer dan een trainingspartijtje."

Feyenoord kwam in Tbilisi op een 1-0 achterstand door een fout van Van der Heijden. Volgens Krabbendam staat de verdediger nog steeds een transfer te wachten en heeft deze wedstrijd daar geen invloed op. "Daar laten clubs het niet van afhangen. Voor Van der Heijden is veel belangstelling, dus ik verwacht dat die nog wel weg zal gaan voor het einde van de window. Zo'n foutje is vervelend, maar dat kan gebeuren."

Gerelateerd nieuws
181 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71842 leden - Op dit moment zijn 1099 mensen actief, waarvan 281 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved