Stam: ''We mogen ons niet laten overrompelen''

woensdag 14 augustus 2019 17:03 51.270 keer bekeken 111 reacties Pro Shots

Feyenoord lijkt met een 4-0 voorsprong in het tweeluik tegen Dinamo Tbilisi al zeker van een plek in de laatste voorronde van de Europa League. Jaap Stam wil daar echter nog niks van weten, zo laat hij in de persconferentie in aanloop naar de return blijken.

"Direct na de wedstrijd vorige week heb ik al aangegeven dat deze return heel belangrijk is. De voorsprong is hartstikke mooi, maar we willen ook hier resultaat halen. Daar zijn de jongens op gebrand", aldus de trainer. "Van gemakzucht kan geen sprake zijn. We mogen ons niet laten overrompelen in het begin en moeten direct scherp beginnen", citeert Dennis van Eersel.

De meest opvallende afwezige in Tbilisi is Leroy Fer. Hij speelde in Heerenveen al niet mee en is nu ook niet meegereisd naar Georgië. "Leroy is na vorige week niet helemaal fit. We kijken ook naar de langere termijn en daarom was het niet verstandig om hem nu mee te nemen."

Gerelateerd nieuws
111 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73592 leden - Op dit moment zijn 956 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved