Stam: ''We mogen ons niet laten overrompelen''

Stam: ''We mogen ons niet laten overrompelen''

Feyenoord lijkt met een 4-0 voorsprong in het tweeluik tegen Dinamo Tbilisi al zeker van een plek in de laatste voorronde van de Europa League. Jaap Stam wil daar echter nog niks van weten, zo laat hij in de persconferentie in aanloop naar de return blijken.

"Direct na de wedstrijd vorige week heb ik al aangegeven dat deze return heel belangrijk is. De voorsprong is hartstikke mooi, maar we willen ook hier resultaat halen. Daar zijn de jongens op gebrand", aldus de trainer. "Van gemakzucht kan geen sprake zijn. We mogen ons niet laten overrompelen in het begin en moeten direct scherp beginnen", citeert Dennis van Eersel.

De meest opvallende afwezige in Tbilisi is Leroy Fer. Hij speelde in Heerenveen al niet mee en is nu ook niet meegereisd naar Georgië. "Leroy is na vorige week niet helemaal fit. We kijken ook naar de langere termijn en daarom was het niet verstandig om hem nu mee te nemen."

Lees meer over
sc Heerenveen Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties