''Niet echt topclubwaardig om Kuyt naar Liverpool te laten bellen''

maandag 12 augustus 2019 22:02 127.495 keer bekeken 296 reacties Pro Shots

Rene van der Gijp en Johan Derksen zijn niet te spreken over het transferbeleid van Feyenoord. De analisten van Veronica Inside nemen het aantrekken van George Johnston als voorbeeld. Trainer Jaap Stam heeft de verdediger bijvoorbeeld niet aan het werk gezien.

"Het is niet echt topclubwaardig om Kuyt naar Liverpool te laten bellen en dan maar een voorstoppertje van een jaar of twintig te halen die niemand gezien heeft,'' vertelt Rene van der Gijp in het voetbalpraatprogramma. ''Kom op, ga een paar keer kijken naar zo'n gozer."

Johan Derksen heeft medelijden met Jaap Stam. "Jaap is daarin gestapt, dat heeft-ie wat overhaast gedaan, want hij was natuurlijk vereerd met de aanbieding van Feyenoord. En hij ziet nu dat hij met heel middelmatig materiaal te maken heeft. Dat geeft een bepaalde druk op een trainer. Maar de echte druk is: Sjaak Troost is geen steun voor hem, die heeft eigen ideeën met spelers.''

"En dan heb je Dirk Kuyt nog en die haalt dan zo'n jongen die nog nooit aan het echte voetbal heeft geroken. Stam staat van alle kanten onder druk, dus ik begrijp best dat-ie een beetje opgefokt is,'' vertelt Derksen. Stam heeft aangegeven dat het huidige team niet kan meedoen om het kampioenschap. ''Hij heeft natuurlijk gelijk: met het spelersmateriaal van Feyenoord is het niet zo dat je even met 4-1 wint bij Heerenveen."

Gerelateerd nieuws
296 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 128 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73592 leden - Op dit moment zijn 970 mensen actief, waarvan 224 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved