''Niet echt topclubwaardig om Kuyt naar Liverpool te laten bellen''

''Niet echt topclubwaardig om Kuyt naar Liverpool te laten bellen''

Rene van der Gijp en Johan Derksen zijn niet te spreken over het transferbeleid van Feyenoord. De analisten van Veronica Inside nemen het aantrekken van George Johnston als voorbeeld. Trainer Jaap Stam heeft de verdediger bijvoorbeeld niet aan het werk gezien.

"Het is niet echt topclubwaardig om Kuyt naar Liverpool te laten bellen en dan maar een voorstoppertje van een jaar of twintig te halen die niemand gezien heeft,'' vertelt Rene van der Gijp in het voetbalpraatprogramma. ''Kom op, ga een paar keer kijken naar zo'n gozer."

Johan Derksen heeft medelijden met Jaap Stam. "Jaap is daarin gestapt, dat heeft-ie wat overhaast gedaan, want hij was natuurlijk vereerd met de aanbieding van Feyenoord. En hij ziet nu dat hij met heel middelmatig materiaal te maken heeft. Dat geeft een bepaalde druk op een trainer. Maar de echte druk is: Sjaak Troost is geen steun voor hem, die heeft eigen ideeën met spelers.''

"En dan heb je Dirk Kuyt nog en die haalt dan zo'n jongen die nog nooit aan het echte voetbal heeft geroken. Stam staat van alle kanten onder druk, dus ik begrijp best dat-ie een beetje opgefokt is,'' vertelt Derksen. Stam heeft aangegeven dat het huidige team niet kan meedoen om het kampioenschap. ''Hij heeft natuurlijk gelijk: met het spelersmateriaal van Feyenoord is het niet zo dat je even met 4-1 wint bij Heerenveen."

[dumpitem=18391]

Lees meer over
Johan Derksen sc Heerenveen Dirk Kuyt George Johnston
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties