Perez: ''Dat is echt een probleem bij Feyenoord''

zondag 11 augustus 2019 22:23 126.610 keer bekeken 316 reacties Pro Shots

Analist Kenneth Perez was niet mild over de prestaties van Sam Larsson tegen zijn oude club sc Heerenveen. Feyenoord verspeelde twee dure punten in Friesland en met name het optreden van de Zweed viel niet in goede aarde. ''Met Larsson speel je met een man minder lijkt het wel. Dat is echt verschrikkelijk.''

Zijn tafelgenoot Ronald de Boer was het grotendeels met Perez eens. ''Tegen Tbilisi viel het wel mee, maar als je het dan vandaag ziet. Ook zijn houding.'' Vooral die laatste aanmerking stuitte Perez tegen de borst. ''Zijn oude club, dan wil je wat laten zien. Hij loopt er maar een beetje bij. Verdedigend doet hij dan ook weinig. Dat is echt een probleem bij Feyenoord,'' concludeert de oud-voetballer in Dit was het Weekend.

Perez is wel te spreken over Renato Tapia. De middenvelder was tegen sc Heerenveen een stabiele factor op het middenveld. ''Ik heb het gevoel dat Stam best gecharmeerd is van Tapia. Hij lachte een beetje voor de wedstrijd toen het over hem ging. Als je hem ziet spelen vandaag: Peruaans international, finale van de Copa gespeeld."

''Als je niet goed genoeg bent voor dit Feyenoord, dan is er iets goed mis,'' vervolgt Perez. ''Hij is een rustpunt. Soms te risicovol. Fer vertelde het al: heerlijk om naast hem te spelen. Niet in paniek raken! Duelkracht. Verdedigend heeft hij ook zijn werk gedaan. Vorig jaar bij Willem II speelde hij ook lekker. Het is een speler die je moet beoordelen op zijn kracht."

Gerelateerd nieuws
316 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 88 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 780 mensen actief, waarvan 183 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved