Burger: ''We hebben niet ons niveau gehaald''

zondag 11 augustus 2019 19:21 52.815 keer bekeken 343 reacties Pro Shots

Wouter Burger had meer verwacht van zijn terugkeer in de basis bij Feyenoord. De middenvelder verving Leroy Fer, maar speelde weifelend. Voor de camera van Veronica Inside blikt de middenvelder terug op de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

"Zware wedstrijd, ik denk dat we gewoon slecht beginnen aan de wedstrijd, te veel achter de bal aan lopen en te weinig lef hebben om de voetballende oplossing te zoeken. We zijn te onrustig aan de bal geweest en hebben niet ons niveau gehaald. We merkten dat we ons kapot liepen omdat de ruimtes te groot waren."

Over zijn eigen prestatie is Burger uitermate ontevreden."Ik heb niet het idee gehad dat ik mijn niveau heb gehaald, daar baal ik natuurlijk ontzettend van." Dat hij tegen Tbilisi geen basisklant was zat hem niet dwars. "Je moet het gewoon doen met de minuten die je krijgt: ik heb al meer minuten gemaakt dan ik had verwacht en ik ben twee keer gestart, dus ik heb niks te klagen. Ik had vandaag alleen beter moeten spelen."

Aan zelfkritiek ontbreekt het de middenvelder in ieder geval niet. "Iedereen die de wedstrijd gezien heeft, heeft denk ik dezelfde mening: het was gewoon niet goed genoeg vandaag en zo eerlijk moet je ook naar jezelf toe zijn."

Gerelateerd nieuws
343 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 122 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70427 leden - Op dit moment zijn 427 mensen actief, waarvan 157 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved