Larsson: ''Ik denk dat we een beetje moe waren na donderdag''

zondag 11 augustus 2019 17:58 89.395 keer bekeken 474 reacties Pro Shots

Sam Larsson speelde een uitermate ongelukkige wedstrijd tegen zijn oude club sc Heerenveen. Naast talloze mislukte acties werd hij ook nog eens bij elk balcontact uitgefloten door het thuispubliek. "Dat is normaal, denk ik. Ik zie ook veel bekende mensen en gezichten en dat is voor mij mooi om te zien."

De start van Feyenoord is met twee punten uit twee wedstrijden niet al te best. "Nee, zeker niet, wij hebben een betere start nodig. Vandaag geven we niet veel weg, maar we creëren ook niet dezelfde kansen als de vorige wedstrijden. Dus we hebben wat om aan te werken", zo vertelt de vleugelaanvaller voor de camera van RTV Rijnmond. Larsson heeft wel een verklaring voor het stroperige spel tegen Heerenveen. "Ik denk dat we een beetje moe waren na donderdag. Zelf zit ik een beetje in een opbouwende fase sinds mijn blessure. We moeten gewoon meer brengen en we hebben het niet gedaan."

Zelf heeft Larsson net een zware blessure achter de rug, maar aan rust nemen wil hij niet denken. "Ik wil gewoon starten natuurlijk. Dit is misschien mijn derde wedstrijd, maar het moet gewoon beter." Toch blijft de Zweed een zeer wisselvallige speler sinds hij het shirt van Feyenoord draagt. Ook bij zijn vorige club Heerenveen had hij daar al, in mindere mate, last van. "Ja, dat is een punt dat ik moet verbeteren." Glimlachend: "Gewoon elke wedstrijd een doelpunt maken." 

Gerelateerd nieuws
474 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 254 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 492 mensen actief, waarvan 92 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved