Botteghin: ''Ik vond ons niet fris vandaag''

zondag 11 augustus 2019 16:29 36.385 keer bekeken 227 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft een week na het gelijkspel tegen Sparta opnieuw punten laten liggen. In Heerenveen bleven de Rotterdammers steken op 1-1. Aanvoerder Eric Botteghin vond zijn ploeg niet fris ogen.

"We begonnen slordig. We komen er daarna goed uit met een goal. Dan moet je de 0-2 maken, anders kan dit gebeuren", reageert Botteghin in gesprek met FOX Sports. "Ik vond ons niet echt fris vandaag. Dan zie je slordigheid en kom je niet in balbezit." Botteghin erkent dat dat aan het Europese programma kan liggen. "Dat kan zo zijn ja. Voor de wedstrijd voelde iedereen zich fit, maar ik vond ons niet echt fris."

In de eerste helft had Heerenveen al op voorsprong kunnen komen, na een penalty die Botteghin veroorzaakte. De penalty werd gemist, maar volgens de Braziliaan had de bal niet eens op de stip gemogen. "Ik vond hem te makkelijk gegeven. Ik raakte hem bijna niet." Ook na het zien van de beelden blijft Botteghin bij zijn standpunt. "Ik heb hem niet vol geraakt, ik trok mijn been in. Hij sprong als een zwembad. Ik vond het te makkelijk gegeven."

Gerelateerd nieuws
227 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 123 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 1019 mensen actief, waarvan 190 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved