Van Basten: ''Het is een beetje een slappeling''

Van Basten: ''Het is een beetje een slappeling''

De verwachtingen over Sam Larsson waren hoog sinds zijn overgang van sc Heerenveen naar Feyenoord. De buitenspeler speelt wisselvallig in het shirt van de Rotterdammers en hoopt dit seizoen definitief door te breken in De Kuip.

Marco van Basten is niet onder de indruk van De Zweed. "Hij kan wel aardig spelen, maar het is een beetje een slappeling. Dat is wat niet goed aan hem is. Het is de ene keer niets, en de andere keer weer een beetje. Het is een beetje net-niet, vind ik."

De analist van FOX Sports is wel te spreken over de aanval van Feyenoord tegen Dinamo Tbilisi. "Het zag er inderdaad heel goed uit: Berghuis loopt weg uit de spits, waarna je heel veel bewegende spelers krijgt die in de spits kunnen komen. Dat is heel lastig dekken en dat ging afgelopen donderdag heel goed. Het zag er prima uit.''

"Berghuis heeft laten zien dat hij deze rol uitstekend kan invullen, dus laat het maar zo staan,'' vult Mario Been aan in het programma De Eretribune. ''Toornstra komt natuurlijk ook nog terug van zijn blessure en daarmee moet je dan weer gaan schuiven. Het is op dit moment denk ik onbespreekbaar dat Orkun Kokcü eruit gaat, want die jongen doet het heel goed."

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Jens Toornstra sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties