Van Basten: ''Het is een beetje een slappeling''

zaterdag 10 augustus 2019 19:00 243.440 keer bekeken 821 reacties Pro Shots

De verwachtingen over Sam Larsson waren hoog sinds zijn overgang van sc Heerenveen naar Feyenoord. De buitenspeler speelt wisselvallig in het shirt van de Rotterdammers en hoopt dit seizoen definitief door te breken in De Kuip.

Marco van Basten is niet onder de indruk van De Zweed. "Hij kan wel aardig spelen, maar het is een beetje een slappeling. Dat is wat niet goed aan hem is. Het is de ene keer niets, en de andere keer weer een beetje. Het is een beetje net-niet, vind ik."

De analist van FOX Sports is wel te spreken over de aanval van Feyenoord tegen Dinamo Tbilisi. "Het zag er inderdaad heel goed uit: Berghuis loopt weg uit de spits, waarna je heel veel bewegende spelers krijgt die in de spits kunnen komen. Dat is heel lastig dekken en dat ging afgelopen donderdag heel goed. Het zag er prima uit.''

"Berghuis heeft laten zien dat hij deze rol uitstekend kan invullen, dus laat het maar zo staan,'' vult Mario Been aan in het programma De Eretribune. ''Toornstra komt natuurlijk ook nog terug van zijn blessure en daarmee moet je dan weer gaan schuiven. Het is op dit moment denk ik onbespreekbaar dat Orkun Kokcü eruit gaat, want die jongen doet het heel goed."

Gerelateerd nieuws
821 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 211 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73962 leden - Op dit moment zijn 207 mensen actief, waarvan 100 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved