''Lijkt me een beetje duur, daar heb je ook andere opties voor''

vrijdag 9 augustus 2019 07:00 130.790 keer bekeken 217 reacties Pro Shots

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt, maar het is nog niet duidelijk welke spelers er allemaal nog aan de selectie van Jaap Stam toegevoegd gaan worden. De naam van Ricky van Wolfswinkel zingt nadrukkelijk rond in De Kuip. Fox Sports commentator Cristian Willaert vindt dat nog net geen kapitaalvernietiging.

"Nou ja, kapitaalvernietiging: als je Van Wolfswinkel nu haalt, haal je een speler van dertig. Daar moet je twee a drie miljoen voor betalen en hij verdient nu bij Basel anderhalf miljoen, dus dat zul je hem ook moeten betalen, want anders komt hij niet naar Feyenoord, denk ik", zo legt Willaert uit in het programma Voetbalpraat. "Dan moet je 'm een contract voor twee, drie jaar geven, dus reken maar uit: dan zit je op zeven/acht miljoen terwijl je over drie/vier maanden misschien Jorgensen er weer bij hebt. Ga je Van Wolfswinkel dan weer als rechtsbuiten gebruiken? Dat lijkt me een beetje duur en daar heb je ook andere opties voor."

Journalist Freek Jansen van het Algemeen Dagblad is het daar niet mee eens. "Ik zou hem wel altijd halen. Hij heeft geen doorverkoopwaarde meer, maar ook niet alle elf spelers hoeven doorverkoopwaarde te hebben."

Gerelateerd nieuws
217 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 104 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71200 leden - Op dit moment zijn 1010 mensen actief, waarvan 223 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved