Narsingh trefzeker: ''De afspraak was dat ik zou invallen''

Luciano Narsingh was vandaag in de thuiswedstrijd tegen Dinamo Tbilisi trefzeker. De aanvaller kwam in de tweede helft in het veld en scoorde aan het einde van de wedstrijd de 4-0 op aangeven van Sam Larsson. ''Het was niet mijn mooiste goal, maar een spitsengoal. Die telt ook.''

Narsingh begint zich steeds beter te voelen bij Feyenoord. ''Ja, zeker. Lekker om zo in te mogen vallen. Ik voel me heerlijk en voel me weer voetballer. Je ziet dat ik weer plezier heb en dat ik dan mag scoren maakt mij weer blij.''

Het was onrustig bij Feyenoord, maar Narsingh had vertrouwen in een goed resultaat. ''Ik was niet echt nerveus. Ik wilde graag invallen en keek naar de klok. Gelukkig gebeurde dat ook rond de zeventigste minuut. De afspraak was dat ik zou invallen, alleen voor mij kon het niet snel genoeg gebeuren. Gelukkig viel ik in en mocht ik het bekronen met een doelpunt.''

Narsingh spreekt in gesprek met FOX Sports over zijn doel voor dit seizoen. ''Helemaal fit worden en heel veel minuten maken. Goals en assists leveren en zo hoog mogelijk eindigen met Feyenoord, dan is het voor mij geslaagd. Na een sprint voel je wel dat je op adem moet komen. Dat is normaal. Ik kom er telkens meer in. Ik denk dat ik redelijk goed op weg ben.''