Stam ziet progressie: ''Dit is een hongerige ploeg''

Stam ziet progressie: ''Dit is een hongerige ploeg''

Jaap Stam is een tevreden trainer na de ruime overwinning van zijn ploeg op Dinamo Tbilisi. De stadionclub won met 4-0 van de club uit Georgië. Met name de manier waarop stemt Stam na afloop van de wedstrijd tevreden.

''We hebben geen gekke dingen gedaan, gedomineerd, kansen gecreëerd en verdedigend niets weggegeven. Dan heb je gewoon verdiend gewonnen,'' concludeert Stam in gesprek met Veronica.

Stam geeft aan dat Dinamo Tbilisi een sterke ploeg is en met name de eerste helft makkelijk de vrije man vonden. ''Dat hebben we goed 'gehandeld. Nee, dat heeft me niet verbaasd. Dit is een hongerige ploeg, die uitstekend werd gesteund door Het Legioen. Dat was vanavond echt een mooie combinatie.''

De trainer wil niet vooruit lopen op de zaken. "Ik heb in mijn eigen loopbaan genoeg gekke dingen meegemaakt. Ook in Georgië zullen we heel scherp aan de wedstrijd moeten beginnen. Het wordt vooral belangrijk om te voorkomen dat we snel een tegendoelpunt krijgen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties