Stam rekent op Van der Heijden: ''Een echte prof''

Stam rekent op Van der Heijden: ''Een echte prof''

Jan-Arie van der Heijden heeft meerdere malen aangegeven te willen vertrekken bij Feyenoord. De 31-jarige verdediger heeft van de clubleiding te horen gekregen transfervrij De Kuip te mogen verlaten en diverse clubs zijn concreet. Vanwege blessures heeft Van der Heijden te horen gekregen voorlopig te moeten blijven en wacht hij op groen licht voor een transfer.

Van der Heijden voelt inmiddels geen vertrouwen meer en heeft ook afgelopen weekend zijn vertrekwens uitgesproken. ''Dat heb ik gehoord,'' vertelt Jaap Stam in gesprek met Feyenoord TV. ''We weten allemaal hoe Jan is. Een hele reële jongen en een echte prof. Ik heb hem daarover gesproken. Uiteindelijk heeft hij die uitlatingen gedaan. Het is niet vervelend omdat we elkaar kennen. Je weet ook wat het euvel is als dat soort dingen gezegd worden en dat de buitenwereld daar een loopje mee gaat nemen natuurlijk. Hij heeft in hetzelfde interview ook aangegeven dat hij alles geeft voor de club om het maximale eruit te halen.''

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties