Kraay jr. over transfer St.Juste: ''Je hebt de lotto gewonnen''

woensdag 7 augustus 2019 22:37 117.805 keer bekeken 288 reacties Pro Shots

Jeremiah St. Juste is vandaag aan 1.FSV Mainz 05 verkocht en analist Hans Kraay jr. stelt bij het programma Voetbalpraat van Fox Sports vast dat Feyenoord zich gelukkig mag prijzen met de transfer.​ "Je hebt de lotto gewonnen als ze echt tussen de acht en de negen miljoen betalen voor een huis-tuin-en-keukenrechtsback."

Aan de andere kant verkoopt Feyenoord wel een basisspeler een dag voor het belangrijke treffen met Dinamo Tbilisi. Wat dat betreft kan Kraay wel begrijpen dat Jaap Stam niet blij is met de timing van de transfer. "Volgens mij heeft hij vandaag voor het eerst zijn ongenoegen geuit over het feit dat het zo lang duurt en dat ze inmiddels begonnen zijn met een hele, hele matige selectie." 

Kraay jr. ziet Dylan Vente al weken ondermaats presteren. De analist begrijpt niet dat de clubleiding niet eerder heeft ingegrepen. De eventuele komst van Ricky van Wolfswinkel is nu al te laat. De spits had tegen Tbilisi zijn transferbedrag al kunnen terugverdienen. "Iedereen kent toch de kwaliteiten en de tekortkomingen van Dylan Vente? Hij zou bij Vitesse, FC Utrecht, FC Groningen en Sparta geen basisspeler zijn. Waarom zou je dan denken dat hij Nicolai Jørgensen kan vervangen? Je kan toch wel ergens een spits vandaan halen die beter is dan Vente?"

Gerelateerd nieuws
288 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 75 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 938 mensen actief, waarvan 236 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved