''Niettemin kan Feyenoord zich nu wel melden op de markt''

''Niettemin kan Feyenoord zich nu wel melden op de markt''

Feyenoord gaat met de miljoenen van Jeremiah St. Juste de transfermarkt op. Vanwege het vertrek van de verdediger heeft de Rotterdamse club nu budget beschikbaar om de selectie te versterken.

Voetbal International meldt dat het nog niet bekend is hoeveel de club ontvangt: ''Feyenoord had lang een bodemprijs voor St. Juste in gedachte van twaalf miljoen euro, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat Mainz, niet de rijkste club in Duitsland, zo veel zal betalen voor een rechtsback. Niettemin kan Feyenoord zich nu wel melden op de markt.''

RTV Rijnmond liet weten dat Rick Karsdorp geen optie is, volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is er geen streep door de naam van Karsdorp gezet. ''Het lijkt bijna een uitgemaakte zaak dat de Rotterdammers zullen gaan proberen Rick Karsdorp terug naar De Kuip te halen, zoals daartoe vorig jaar ook al een poging werd ondernomen. Karsdorp komt bij AS Roma niet aan spelen toe en schijnt zelf niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar De Kuip te staan.''

Ook de agenten van Jaap Stam hebben de laatste dagen niet stil gezeten. Volgens het weekblad is er de afgelopen tijd gescout in Argentinië en staat er een verdediger en aanvaller klaar om de selectie te versterken. De 18-jarige aanvaller Alvaro Martin Barreal werd eerder door het Algemeen Dagblad gekoppeld aan Feyenoord.

Lees meer over
De Kuip Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties