''Berghuis in de spits voor nu, totdat Jørgensen er weer is''

dinsdag 6 augustus 2019 09:13 108.530 keer bekeken 197 reacties Pro Shots

Feyenoord mist op dit moment overduidelijk scorend vermogen. Dylan Vente lijkt tekort te komen als spits van Feyenoord en de vraag is hoe trainer Jaap Stam dat probleem op gaat lossen. Analist Kenneth Perez ziet wel een oplossing.

"Berghuis in de spits voor nu, totdat Jørgensen er weer is. Vente heeft nu ook een blessure volgens mij." Valentijn Driessen vult Perez wat betreft Vente aan in het programma Voetbalpraat van Fox Sports. "En die heeft al zoveel kansen gekregen. Ik vind ook Berghuis: Feyenoord moet zoveel mogelijk zekerheden inbouwen. Narsingh en Larsson moeten hem dan aanspelen."

Perez: "En dan heb je hopelijk Toornstra op het middenveld, want Berghuis is een speler die vaak in de bal zal komen, dan heb je iemand van het middenveld die er overheen kan komen. Narsingh heeft de snelheid en wil ook de diepte zoeken, dat zou misschien het spel wel ten goede komen." 

Gerelateerd nieuws
197 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 651 mensen actief, waarvan 189 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved