''Initiatief om te breken is bij Feyenoord vandaan gekomen''

''Initiatief om te breken is bij Feyenoord vandaan gekomen''

Jan-Arie van der Heijden heeft meer duidelijkheid gegeven over zijn vertrekwens. De directie van Feyenoord heeft aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in de verdediger en Van der Heijden is van mening dat de rollen nu worden omgedraaid.

Sjaak Troost is naar Van der Heijden en zijn zaakwaarnemer toegestapt met de mededeling dat hij deze zomer transfervrij mag vertrekken en zelfs haast moest maken met het vinden van een nieuwe club omdat Feyenoord al druk bezig was met een opvolger en salarisbudget wilde creëren. Diverse clubs zijn concreet voor de verdediger.

''Feyenoord heeft zelfs meegeholpen om een club te zoeken. De club kan met de besparing van mijn salaris ruimte creëren voor een nieuwe speler. Geen probleem, dan moet ik om me heen gaan kijken. Maar door nieuwe blessures ben ik nu weer basisspeler en zou ik plotseling niet meer weg kunnen.''

''De situatie is 180 graden gedraaid en daar ben ik niet blij mee,'' vervolgt Van der Heijden in gesprek met De Telegraaf. ''Ik heb een aflopend contract en het initiatief om te breken is bij Feyenoord vandaan gekomen. Niet bij mij.'' Van der Heijden wacht nog altijd op medewerking van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties