Wijnstekers: ''Dit gaat heel moeilijk worden voor Feyenoord''

Wijnstekers: ''Dit gaat heel moeilijk worden voor Feyenoord''

Feyenoord neemt het donderdagavond in De Kuip op tegen Dinamo Tbilisi in de derde voorronde van de Europa League. De Rotterdammers zijn gebrand om een horrorscenario zoals vorig jaar te voorkomen. Feyenoord werd toen pijnlijk uitgeschakeld door Trencin. Clubicoon Ben Wijnstekers onderstreept het belang van het duel en verwacht dat de ploeg van Jaap Stam het heel lastig gaat krijgen.

''Sommigen zeggen dat Feyenoord lachwekkend is, nou goed. Als we kritisch zijn is het ook niet goed wat we brengen. Tegen Sparta bleek dat ook weer, maar je staat wel voor een belangrijke wedstrijd in de Europa League. We moeten het besef hebben dat we die wedstrijd goed moeten afsluiten, om zeker in de return een goede kans te maken. Het moet een beetje gaan leven. Ik heb het gevoel dat het niet leeft. Het is verdomd belangrijk voor Feyenoord.''

Dinamo Tbilisi is al even bezig aan het seizoen en is inmiddels acht duels op rij ongeslagen. Feyenoord heeft nog niet de juiste samenstelling gevonden en kampt met diverse blessures. Geen goede voorbereiding dus op het duel. ''Je hebt het gezien bij FC Utrecht. Ze worden uitgeschakeld. Dan merk je dat de clubs die al langer bezig zijn een voorsprong hebben. Bij ons is het nog lastig met blessures en nieuwe jongens inpassen. Dit gaat heel moeilijk worden voor Feyenoord,'' aldus de oud-voetballer in gesprek met FOX Sports.

Lees meer over
De Kuip FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties