''Larsson loopt erbij met een air van een topspeler''

''Larsson loopt erbij met een air van een topspeler''

Kenneth Perez en Kees Kwakman hebben zich afgelopen weekend enorm gestoord aan invaller Sam Larsson. De Zweed was wel verantwoordelijk voor de late gelijkmaker, maar zijn inzet was volgens de analisten beneden peil.

"Larsson loopt erbij met een air van een topspeler,'' zegt Perez in gesprek met FOX Sports. ''Maar het is niet veel hoor bij Feyenoord. Bij Heerenveen vond ik het echt een artiest, liet hij mooie dingen zien. Maar er komt hélémaal niks uit. Toch blijft hij er gewoon zo bij lopen." Kwakman heeft zich vooral geïrriteerd aan het tweede doelpunt van Sparta. Larsson liet zijn man gewoon lopen.

"We kunnen het over tactiek of techniek hebben, maar dit is gewoon bereidheid,'' vertelt Kwakman. ''Larsson stond op de zestien meter, gaat vervolgens tegen Orkun Kökcu zeggen dat hij die bal niet goed gaf en blijft dan gewoon staan. En dan lopen er gewoon twee man vrij, want Larsson en Kokcü lopen niet terug. Maar met name Larsson moet hier omschakelen, daar stoor ik me wel enorm aan bij hem.''

[poll=386]

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties