De Wolf: ''Wat ga je met een teleurgestelde speler doen?''

De Wolf: ''Wat ga je met een teleurgestelde speler doen?''

Jan-Arie van der Heijden heeft opnieuw aangegeven te willen vertrekken bij Feyenoord. De 31-jarige verdediger voelt geen vertrouwen van het bestuur en aast daarom op een transfer. Een lastige situatie voor de club, want er is nog altijd geen nieuwe verdediger gevonden. Feyenoord heeft dan ook aangegeven dat een vertrek van Van der Heijden niet bespreekbaar is.

Volgens John de Wolf moet Feyenoord Van der Heijden laten gaan. De oud-Feyenoorder verwacht niet dat de verdediger zich helemaal kan focussen op zijn prestaties. ''In principe blijft Feyenoord nog altijd eigen baas. Of een speler nu weg wil of niet. Aan de andere kant: als een speler zo nadrukkelijk aangeeft dat hij weg wil, dan moet je hem ook maar laten gaan.''

Feyenoord werkt niet mee. ''Ik begrijp het ook wel. Je moet roeien met de riemen die je hebt, maar wat ga je met een teleurgestelde speler doen? Hij geeft zelf wel aan dat het een fantastische club is en dat hij het naar zijn zin heeft, maar het is wel dubbel. Er zijn maar weinig spelers die dat echt kunnen. Weg willen en met je gedachten ergens anders zijn en op het veld goed presteren,'' aldus De Wolf in gesprek met FOX Sports.

[readmore=51382]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties