Van Eersel over Berghuis: ''Fijn dat er eindelijk duidelijkheid is''

zondag 4 augustus 2019 13:53 30.470 keer bekeken 21 reacties Pro Shots

Groot nieuws voorafgaand aan de wedstrijd van Feyenoord tegen Sparta: Steven Berghuis heeft zijn contract bij de Rotterdamse club verlengd tot medio 2022. De aanvaller werd de afgelopen weken in verband gebracht met een transfer naar PSV, maar koos uiteindelijk dus toch voor een nieuw contract bij Feyenoord.

"Fijn dat er in ieder geval echt duidelijk is, vlak voor de start van de competitie", zegt Dennis van Eersel, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, bij de lokale omroep. "Dat is heel goed, want iedereen weet waar hij aan toe is. Berghuis zelf ook. Het hing al langere tijd in de lucht, maar toen kwam PSV opeens in beeld."

"PSV werd echter nooit echt serieus. Ze kwamen nooit in de buurt van het bedrag dat Feyenoord voor Berghuis wilde hebben. Berghuis kan de meest bepalende en belangrijke Feyenoorder zijn als het allemaal goed gaat in zijn koppie", aldus Van Eersel. 

Gerelateerd nieuws
21 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 9 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 895 mensen actief, waarvan 224 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved