Van Eersel over Berghuis: ''Fijn dat er eindelijk duidelijkheid is''

Van Eersel over Berghuis: ''Fijn dat er eindelijk duidelijkheid is''

Groot nieuws voorafgaand aan de wedstrijd van Feyenoord tegen Sparta: Steven Berghuis heeft zijn contract bij de Rotterdamse club verlengd tot medio 2022. De aanvaller werd de afgelopen weken in verband gebracht met een transfer naar PSV, maar koos uiteindelijk dus toch voor een nieuw contract bij Feyenoord.

"Fijn dat er in ieder geval echt duidelijk is, vlak voor de start van de competitie", zegt Dennis van Eersel, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, bij de lokale omroep. "Dat is heel goed, want iedereen weet waar hij aan toe is. Berghuis zelf ook. Het hing al langere tijd in de lucht, maar toen kwam PSV opeens in beeld."

"PSV werd echter nooit echt serieus. Ze kwamen nooit in de buurt van het bedrag dat Feyenoord voor Berghuis wilde hebben. Berghuis kan de meest bepalende en belangrijke Feyenoorder zijn als het allemaal goed gaat in zijn koppie", aldus Van Eersel.

Lees meer over
PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties