''Feyenoord is op dit moment zeker zwakker dan vorig jaar''

''Feyenoord is op dit moment zeker zwakker dan vorig jaar''

Jan Everse is niet te spreken over Feyenoord. De Rotterdamse club begint zondag aan het nieuwe Eredivisie-seizoen, maar volgens de oud-speler van de club hoeft men weinig te verwachten van de ploeg van Jaap Stam. "Je moet realistisch zijn", zegt hij.

"Vorig seizoen stond je twintig punten achter en moest je moeite doen om AZ van je af te houden", zegt hij tegenover de NOS. "Je hebt gewoon een enorme achterstand opgelopen. Ik verwacht niet meer dan een derde plaats. En dat moet ook wel, want je bent wel Feyenoord."

Ook over de nieuwe gezichten is hij niet te spreken. "Luciano Narsingh bijvoorbeeld is een goede speler als hij ruimte heeft, maar anders niet. Het is een beperkte voetballer. Ook zo'n Liam Kelly. Die heeft het niet gemaakt in Engeland en komt dan nu die helikopter uit lopen."

"Feyenoord is op dit moment zeker zwakker dan vorig jaar", voegt Dennis Van Eersel, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, toe. "Ze hebben tot nu toe alleen maar transfervrije spelers gehaald en geen verdedigers, terwijl ze die juist nodig hebben."

"De Feyenoord-selectie vertegenwoordigt gewoon niet veel waarde op dit moment. Als ik Ajax of PSV was zou ik geen enkele speler van Feyenoord willen hebben. Misschien alleen Steven Berghuis. Dat was vroeger wel anders", besluit Everse.

Lees meer over
PSV Steven Berghuis ajax Liam Kelly
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties