De Wolf hoopt op versterking: ''Voorin is het te magertjes''

De Wolf hoopt op versterking: ''Voorin is het te magertjes''

Feyenoord heeft een onrustige zomer achter de rug. De club nam afscheid van algemeen directeur Jan de Jong, waar eerder Giovanni van Bronckhorst en Martin van Geel al vertrokken bij de club. In Feyenoord TV kwam de onrustige periode aan bod.

"Ik kan moeilijk zeggen dat we er niks van meekrijgen, want dat krijgen we wel", zegt Jens Toornstra. "Je merkt dat er een hoop gaande is. Aan ons is het de taak en kunst om hier op 1908 ons eigen ding te doen. Dat proberen we ook. Wij hebben er ook weinig invloed op."

"Ik hoop één ding: dat Steven berghuis heel snel beslist wat hij doet en misschien ook een of twee jaar bijtekent zodat er rust gecreëerd wordt", voegt analist John de Wolf toe. "En dat dus een van de betere spelers bij Feyenoord blijft. Ik hoop ook dat er nog een speler bijkomt. Voorin vind ik het te magertjes op dit moment."

"In de Nederlandse competitie kan je in sommige wedstrijden nog meekomen", vervolgt de oud-speler. "Het is niet zo dat er spelers rondlopen die er helemaal niets van kunnen. Bijvoorbeeld Dylan Vente: het is een prima spits maar niet goed genoeg voor Feyenoord 1 om er constant te blijven staan."

"Voor Vente is het prettig om een kwartier of twintig minuten in te vallen dan er nu al vanaf de eerste minuut te moeten staan. Voor zijn ontwikkeling is het beter om ergens anders in de Eredivisie aan de bak te kunnen bij een ploeg die iets lager staat. Ik hoop dat er binnenkort wel een spits bijkomt, want als ik het mag geloven van de buitenwacht duurt het nog wel even met de blessure van Nicolai Jørgensen."

Lees meer over
martin van geel Giovanni van Bronckhorst Jens Toornstra Dylan Vente Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties