Vente komt tekort: ''Consequentie van beleid van Van Geel''

vrijdag 2 augustus 2019 19:36 202.120 keer bekeken 728 reacties Pro Shots

Feyenoord start dit weekend zonder Nicolai Jørgensen aan het nieuwe seizoen van de Eredivisie. De Deense spits is al enige tijd geblesseerd. Dylan Vente kreeg de afgelopen weken de kans in de spits en zal waarschijnlijk ook tegen Sparta aan de aftrap staan. In de voorbereiding wist Vente niet te overtuigen. 

"Wat heeft Vente nou gespeeld de laatste jaren? Hij krijgt alles over zich heeft, dat hij niet de spits van Feyenoord is", zegt Martijn Krabbendam. "Dat klopt, dat kan iedereen zien. Als hij nou anderhalf jaar bij Jong Feyenoord had kunnen spelen in de Eerste Divisie of verhuurd was geweest... Dan had hij veel meer inhoud en bagage dan nu."

"Nu moet hij er gelijk staan, dat is ook hartstikke lastig", vervolgt de Feyenoord-watcher van Voetbal International in FC Rijnmond. "Voor Vente is de beste oplossing om alsnog een jaartje op huurbasis ergens te gaan spelen, anders gebeurt het niet."

"Maar die kans is bijna nihil", voegt analist Geert den Ouden toe. "Het is gek dat een club uit de top 3 eigenlijk geen spits heeft. Tuurlijk is Nicolai Jørgensen geblesseerd maar het is een beetje jammer. Voor Vente is dit niet goed, voor Feyenoord ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers."

"Het is de consequentie van het beleid van Martin van Geel door niet in te stappen in de voetbalpiramide", reageert Krabbendam. "Dat krijg je dit." Naasst Jørgensen en Vente behoorde ook Naoufal Bannis tot de selectie van Feyenoord tijdens de voorbereiding. 

Gerelateerd nieuws
728 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 243 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 698 mensen actief, waarvan 174 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved