Vente komt tekort: ''Consequentie van beleid van Van Geel''

Vente komt tekort: ''Consequentie van beleid van Van Geel''

Feyenoord start dit weekend zonder Nicolai Jørgensen aan het nieuwe seizoen van de Eredivisie. De Deense spits is al enige tijd geblesseerd. Dylan Vente kreeg de afgelopen weken de kans in de spits en zal waarschijnlijk ook tegen Sparta aan de aftrap staan. In de voorbereiding wist Vente niet te overtuigen.

"Wat heeft Vente nou gespeeld de laatste jaren? Hij krijgt alles over zich heeft, dat hij niet de spits van Feyenoord is", zegt Martijn Krabbendam. "Dat klopt, dat kan iedereen zien. Als hij nou anderhalf jaar bij Jong Feyenoord had kunnen spelen in de Eerste Divisie of verhuurd was geweest... Dan had hij veel meer inhoud en bagage dan nu."

"Nu moet hij er gelijk staan, dat is ook hartstikke lastig", vervolgt de Feyenoord-watcher van Voetbal International in FC Rijnmond. "Voor Vente is de beste oplossing om alsnog een jaartje op huurbasis ergens te gaan spelen, anders gebeurt het niet."

"Maar die kans is bijna nihil", voegt analist Geert den Ouden toe. "Het is gek dat een club uit de top 3 eigenlijk geen spits heeft. Tuurlijk is Nicolai Jørgensen geblesseerd maar het is een beetje jammer. Voor Vente is dit niet goed, voor Feyenoord ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers."

"Het is de consequentie van het beleid van Martin van Geel door niet in te stappen in de voetbalpiramide", reageert Krabbendam. "Dat krijg je dit." Naasst Jørgensen en Vente behoorde ook Naoufal Bannis tot de selectie van Feyenoord tijdens de voorbereiding.

Lees meer over
martin van geel Dylan Vente Jan de Jong Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties