Kökcü: ''Heb vertrouwen in mezelf''

Kökcü: ''Heb vertrouwen in mezelf''

Orkun Kökcü was vorige week de enige Feyenoorder die wist te scoren in de met 1-3 verloren oefenwedstrijd tegen Southampton. De jonge middenvelder lijkt komende zondag in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen een basisplaats te krijgen. Kökcü kijkt terug op een wisselvallige voorbereiding.

"Het spel was goed maar de resultaten waren niet altijd zoals we wilden", zegt de jongeling over de voorbereiding van Feyenoord in gesprek met FOX Sports. "In de competitie moet dat anders. Deze week zijn we blijven doorgaan waar we waren gebleven. Nu richting Sparta de laatste puntjes op de i."

"Het gaat steeds beter", zegt hij over zijn eigen spel. "Ik begin nu wel echt mijn draai te vinden. Ik moet dat spel doortrekken. Of ik basisspeler ben? Dat weet ik niet, dat is aan de trainer. Ik heb wel vertrouwen in mezelf en ik vind dat ik in de basis hoor. Ik denk dat ik belangrijk voor het team kan zijn."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties