Kökcü: ''Heb vertrouwen in mezelf''

vrijdag 2 augustus 2019 18:10 37.770 keer bekeken 90 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü was vorige week de enige Feyenoorder die wist te scoren in de met 1-3 verloren oefenwedstrijd tegen Southampton. De jonge middenvelder lijkt komende zondag in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen een basisplaats te krijgen. Kökcü kijkt terug op een wisselvallige voorbereiding.

"Het spel was goed maar de resultaten waren niet altijd zoals we wilden", zegt de jongeling over de voorbereiding van Feyenoord in gesprek met FOX Sports. "In de competitie moet dat anders. Deze week zijn we blijven doorgaan waar we waren gebleven. Nu richting Sparta de laatste puntjes op de i."

"Het gaat steeds beter", zegt hij over zijn eigen spel. "Ik begin nu wel echt mijn draai te vinden. Ik moet dat spel doortrekken. Of ik basisspeler ben? Dat weet ik niet, dat is aan de trainer. Ik heb wel vertrouwen in mezelf en ik vind dat ik in de basis hoor. Ik denk dat ik belangrijk voor het team kan zijn."

Gerelateerd nieuws
90 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74397 leden - Op dit moment zijn 522 mensen actief, waarvan 101 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved