''Tapia is erop gebrand om transfervrij te vertrekken''

vrijdag 2 augustus 2019 17:42 110.970 keer bekeken 303 reacties Pro Shots

De Eredivisie start vrijdagavond aan het nieuwe seizoen. Voor Feyenoord staat zondag de eerste wedstrijd op het programma: de thuiswedstrijd tegen Sparta. Steven Berghuis was de meest besproken speler van de Rotterdamse club. Hij werd lange tijd gelinkt aan een transfer naar PSV.

"Berghuis blijft wel gewoon", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, in FC Rijnmond. "Het is nu te laat voor PSV om hem te halen. Het heeft lang gespeeld, maar PSV zette niet door. Het bod werd maar niet hoger. Berghuis heeft ook gesproken met mensen binnen Feyenoord. Niet alleen Jaap Stam maar ook met Dirk Kuyt. Misschien gaat hij wel verlengen en gaat hij volgend jaar voor een gelimiteerde transfersom."

Ook Renato Tapia kwam ter sprake. Sjaak Troost, technisch directeur van Feyenoord, gaf onlangs aan hem graag te zien vertrekken. "Maar Tapia heeft gewoon een doorlopend contract en traint nu weer mee", aldus Krabbendam. "Een Russische club wilde hem hebben, daar kon hij veel verdienen en Feyenoord kon wat vangen voor hem. Dan kon Feyenoord iets doen op de transfermarkt."

"Ik snapte dat Troost hoopte dat hij zou gaan maar ze hebben met vol verstand destijds een contract met elkaar getekend. Toen hij niet wilde vertrekken was er opeens een groot probleem. (...) Tapia is erop gebrand om transfervrij weg te gaan komende zomer. Hij heeft een goede naam, voor hem komt er uiteindelijk altijd een club. Ook als hij niet veel speelt."

Gerelateerd nieuws
303 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 127 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 497 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved