Sam Larsson zondag inzetbaar tegen Sparta

Sam Larsson zondag inzetbaar tegen Sparta

De blessure van Sam Larsson valt mee. Jaap Stam kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam in De Kuip gewoon beschikken over de 26-jarige aanvaller. Larsson viel afgelopen weekend tegen Southampton al na acht minuten uit vanwege een blessure aan zijn rug, maar is daar inmiddels volledig van hersteld.

Jaap Stam kan in de stadsderby niet beschikken over Jens Toornstra, Sven van Beek en Yassin Ayoub. De drie Feyenoorders herstellen nog van een blessure. Luciano Narsingh is klaar voor speelminuten, maar een basisplaats is volgens Stam zondag niet realistisch.

''Blessures gebeuren altijd,'' vertelt Stam. ''In dit geval zijn het geen spierblessures, maar bijvoorbeeld oude blessures of voortkomend uit een bepaalde beweging of tik. Het aantal blessures baart in zekere zin zorgen, aangezien je als trainer altijd het liefst naar een vast team wil toewerken en iedereen kan gebruiken. Toch spreek ik niet van een valse start. Andere jongens hebben zich laten zien en ik heb een goed beeld van de ploeg.''

Lees meer over
De Kuip Sven van Beek Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties