''Daarom roepen we op om massaal naar De Kuip te komen''

donderdag 1 augustus 2019 17:39 137.625 keer bekeken 218 reacties Pro Shots

Feyenoord speelt zondag eerst de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam en volgende week donderdagavond wacht de eerste thuiswedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. De Rotterdammers treffen dan FC Dinamo Tbilisi of Gabala. FSV De Feijenoorder onderstreept het belang van dit duel en doet een oproep aan de supporters.

''Een zeer belangrijke wedstrijd! Daarom roepen we bij deze op om massaal naar De Kuip te komen,'' schrijft FSV De Feijenoorder. ''Een volle Kuip zal de tegenstander intimideren, waarbij we hopelijk een goed resultaat kunnen neerzetten. Om een ''ouderwets'' sfeer te creëren plaatsen we bij deze de oproep aan alle Feijenoorders die naar De Kuip komen om naast de gebruikelijke shirts en sjaals hun vlag mee te nemen.

''Hang je vlag op aan de boarding van de tweede ring zodat het een old school effect geeft! Na afloop kun je uiteraard je vlag weer afhalen. Wel alvast het dringende verzoek om dan alleen je eigen vlag mee naar huis te nemen. Vlaggen gelijk of kleiner dan anderhalf bij twee meter (mits tekst akkoord) zijn standaard toegestaan.''

''Indien de vlaggen groter zijn dan de maat hierboven dient aantoonbaar brandwerend/-vertragend te zijn en dient de vlag gecheckt te worden door Feyenoord. Vanwege het zicht op de tweede ring zullen grotere vlaggen niet opgehangen worden aan de tweede ring maar in een vak worden neergelegd,'' sluit de Feyenoord supportersvereniging af.

Het is hier mogelijk om een kaart te kopen.

Gerelateerd nieuws
218 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 72 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 95 mensen actief, waarvan 30 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved