''Feyenoord is moreel verplicht zijn trainer te helpen''

''Feyenoord is moreel verplicht zijn trainer te helpen''

De competitie voor Feyenoord begint aanstaande zondag al met een thuiswedstrijd tegen Sparta. De Rotterdammers hopen nog altijd een verdediger en een spits toe te voegen aan de selectie, maar het blijft tot nu toe stil rondom eventuele transfers.

Leroy Fer, Liam Kelly, Luciano Narsingh en Nick Marsman werden eerder al aan de selectie toegevoegd en de contracten van Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen werden verlengd. Feyenoord heeft hierdoor volgens Voetbal International geen salarisbudget meer voor nog meer versterkingen.

Agenten van trainer Jaap Stam zijn deze week in Argentinië om te scouten voor Feyenoord. ''Hoe gaat de club dat dan betalen? Feyenoord is moreel verplicht zijn trainer te helpen, maar degene die dat moet doen, Troost, heeft zelf hulp nodig.''

Feyenoord lijkt het seizoen dan ook met een valse start te beginnen. ''Er is geen volwaardige vervanger van Jørgensen en er mag wel een centrale verdediger bij, maar dat kan pas als de club zelf verkoopt. De enige die ervoor in aanmerking komt, is zijn beste speler, Steven Berghuis, en die blijft,'' schrijft het weekblad.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Nick Marsman Liam Kelly Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties