''Feyenoord is moreel verplicht zijn trainer te helpen''

woensdag 31 juli 2019 14:49 135.460 keer bekeken 719 reacties Pro Shots

De competitie voor Feyenoord begint aanstaande zondag al met een thuiswedstrijd tegen Sparta. De Rotterdammers hopen nog altijd een verdediger en een spits toe te voegen aan de selectie, maar het blijft tot nu toe stil rondom eventuele transfers.

Leroy Fer, Liam Kelly, Luciano Narsingh en Nick Marsman werden eerder al aan de selectie toegevoegd en de contracten van Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen werden verlengd. Feyenoord heeft hierdoor volgens Voetbal International geen salarisbudget meer voor nog meer versterkingen.

Agenten van trainer Jaap Stam zijn deze week in Argentinië om te scouten voor Feyenoord. ''Hoe gaat de club dat dan betalen? Feyenoord is moreel verplicht zijn trainer te helpen, maar degene die dat moet doen, Troost, heeft zelf hulp nodig.''

Feyenoord lijkt het seizoen dan ook met een valse start te beginnen. ''Er is geen volwaardige vervanger van Jørgensen en er mag wel een centrale verdediger bij, maar dat kan pas als de club zelf verkoopt. De enige die ervoor in aanmerking komt, is zijn beste speler, Steven Berghuis, en die blijft,'' schrijft het weekblad.

Gerelateerd nieuws
719 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 226 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 707 mensen actief, waarvan 175 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved