''Ik snap daarom wel waarom Feyenoord in paniek is''

''Ik snap daarom wel waarom Feyenoord in paniek is''

Het seizoen gaat bijna weer beginnen en blikken diverse oud-voetballers alvast vooruit. Theo Janssen verwacht dat Feyenoord een moeilijk jaar gaat krijgen en dat het gat met Ajax en PSV alleen maar groter gaat worden de komende jaren.

"Het zal de komende jaren tussen Ajax en PSV gaan, het wordt een top twee in plaats van een top drie. Feyenoord moet zelfs uitkijken dat de derde plaats niet in gevaar komt. Ik denk dat AZ, FC Utrecht en Vitesse het de Rotterdammers echt moeilijk gaan maken.''

"Ik snap daarom wel waarom Feyenoord in paniek is en de mogelijkheden bekijkt om Amerikaanse investeerders toe te laten. Ze zullen het gat met PSV en Ajax niet nog groter willen laten worden. Misschien is het beter als ze uitspreken: 'jongens, we gaan niet voor de titel, maar voor Europees voetbal en een verrassing in de beker'. Dat neemt de druk weg en wellicht dat Feyenoord dan kan toeslaan vanuit de underdog-rol."

"Als PSV niet ver boven Feyenoord eindigt, hebben de Eindhovenaren gefaald,'' vervolgt Janssen in gesprek met VTBL. ''Kijk alleen al naar het verschil in inkomsten en uitgaven tussen beide clubs.''

Lees meer over
PSV Vitesse FC Utrecht ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties