''Ik denk dat de verwachtingen redelijk getemperd zijn''

zondag 28 juli 2019 13:45 58.060 keer bekeken 16 reacties FR12.nl

FOX Sports is vandaag aanwezig in De Kuip voor de jaarlijkse openingswedstrijd, dit keer tegen Southampton. Voorafgaand aan de wedstrijd vroeg het medium Gaston Taument naar een voorbeschouwing op het nieuwe seizoen.

"Je moet weer een inhaalslag maken naar de andere ploegen", begint Taument. "Ik denk dat de verwachtingen wel redelijk getemperd zijn. Mensen wachten toch een beetje af. Er wordt nog niet echt uitgesproken dat Feyenoord mee gaat doen om de prijzen."

Dat het gat met PSV en Ajax kleiner wordt, is volgens Taument geen onrealistische gedachte. "Dat kan altijd. Je hebt het vorig jaar gezien. Het is niet een heel goed seizoen geweest, maar in de grote wedstrijden stonden ze er wel. Je miste het in de continuïteit tegen de kleine tegenstanders. Dan heb je het ook een beetje over de breedte."

De afgelopen tijd is het met het vertrek van Jan de Jong onrustig geweest bij Feyenoord. "Bij een grote club is altijd wel wat onrust. Dat waait altijd wel weer over. Het is nu rustiger en we gaan weer aan het nieuwe seizoen beginnen. Hopelijk worden op bepaalde posities de plekken zo snel mogelijk de plekken weer ingevuld, zodat ook de rust terugkeert. Dat heeft natuurlijk ook met resultaat te maken."

Gerelateerd nieuws
16 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 12 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75495 leden - Op dit moment zijn 1436 mensen actief, waarvan 351 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved