''Ik denk dat de verwachtingen redelijk getemperd zijn''

''Ik denk dat de verwachtingen redelijk getemperd zijn''

FOX Sports is vandaag aanwezig in De Kuip voor de jaarlijkse openingswedstrijd, dit keer tegen Southampton. Voorafgaand aan de wedstrijd vroeg het medium Gaston Taument naar een voorbeschouwing op het nieuwe seizoen.

"Je moet weer een inhaalslag maken naar de andere ploegen", begint Taument. "Ik denk dat de verwachtingen wel redelijk getemperd zijn. Mensen wachten toch een beetje af. Er wordt nog niet echt uitgesproken dat Feyenoord mee gaat doen om de prijzen."

Dat het gat met PSV en Ajax kleiner wordt, is volgens Taument geen onrealistische gedachte. "Dat kan altijd. Je hebt het vorig jaar gezien. Het is niet een heel goed seizoen geweest, maar in de grote wedstrijden stonden ze er wel. Je miste het in de continuïteit tegen de kleine tegenstanders. Dan heb je het ook een beetje over de breedte."

De afgelopen tijd is het met het vertrek van Jan de Jong onrustig geweest bij Feyenoord. "Bij een grote club is altijd wel wat onrust. Dat waait altijd wel weer over. Het is nu rustiger en we gaan weer aan het nieuwe seizoen beginnen. Hopelijk worden op bepaalde posities de plekken zo snel mogelijk de plekken weer ingevuld, zodat ook de rust terugkeert. Dat heeft natuurlijk ook met resultaat te maken."

Lees meer over
De Kuip PSV ajax Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties