‘Gesprekken met Amerikanen on hold, Eenhoorn geïnteresseerd’

woensdag 24 juli 2019 07:25 190.480 keer bekeken 576 reacties Pro Shots

Het zijn drukke tijden voor president-commissaris Toon van Bodegom. De beleidsbepaler van Feyenoord probeert de stadionclub aan extern kapitaal te helpen. Daarnaast voert hij gesprekken met Robert Eenhoorn, de algemeen directeur van AZ moet de vertrokken Jan de Jong opvolgen.

Voetbal International schetst hoe het er nu voorstaat. Vorige week lekten de gesprekken met Amerikaanse investeerders uit. De voorman van de Raad van Commissarissen had iets uit te leggen, want niet iedereen bij Feyenoord was op de hoogte. ‘’Volgens insiders liggen de gesprekken met de Amerikanen nu stil, maar in ieder geval heeft Van Bodegom een signaal afgegeven’’, schrijft het voetbalmagazine vandaag.

Feyenoord hoopt daarnaast snel op Eenhoorn en er zouden stappen gemaakt zijn. ‘’Van Bodegom sprak al een aantal keer met Robert Eenhoorn over de opvolging van algemeen directeur Jan de Jong. Die onderhandelingen lopen goed, Eenhoorn is beschikbaar en geïnteresseerd AZ te verruilen voor Feyenoord, maar wil wel garanties en stapt niet zomaar in.’’

Gerelateerd nieuws
576 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 120 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70792 leden - Op dit moment zijn 92 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved