Van Eersel: ''Daar wil je je vingers niet aan branden''

Van Eersel: ''Daar wil je je vingers niet aan branden''

Feyenoord hoopt zo snel mogelijk Robert Eenhoorn aan te stellen als nieuwe algemeen directeur van de club. De Rotterdammers hebben al diverse gesprekken achter de rug met de oud-honkballer. De huidige topman van AZ heeft echter zijn twijfels of een overstap wel een goede keuze is in zijn carrière. Met name het dossier-Feyenoord City lijkt een groot obstakel.

"Hij is gepolst", vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel van RTV Rijnmond bij NOS Sportforum op NPO Radio 1. "Hij ligt zowel bij de club als de achterban heel goed. Het is ook een uitgesproken Feyenoorder. Als je hem officieel spreekt, zegt hij dat hij volop bezig is met AZ. Dat is natuurlijk ook zo, maar wat er bij hem heel erg speelt is het dossier-Feyenoord City. Daar wil je je vingers niet aan branden.''

Jan de Jong heeft in zijn periode veel kritiek gekregen vanwege het dossier-Feyenoord City. "Hij begon met veel positiviteit, had een fris geluid, ging werken bij zijn droomclub en sprak daar met passie over. Hij vertelde ook dat hij heel honkvast was en het voor jarenlang wilde doen bij Feyenoord. Maar er is na het kampioensjaar zoveel negativiteit bij de club. Het dossier-Feyenoord City dat maar niet vordert. En sportief gezien is het ook niet goed gegaan. Twee seizoenen op rij speelt men geen rol in de competitie."

Lees meer over
Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties