''Feyenoord komt altijd wel weer bovendrijven''

''Feyenoord komt altijd wel weer bovendrijven''

Mario Been was gisteren aanwezig in De Kuip. De oud-trainer van Feyenoord was coach van Oud-Feyenoord, dat het opnam tijdens de Open Dag tegen Creators FC. Been gaat in gesprek met FOX Sports in op aankomend seizoen van de Rotterdammers.

"Het is moeilijk. Je kunt nog geen verwachtingen hebben omdat je nog niet weet hoe het elftal eruit zal gaan zien. Komen er nog spelers bij? Gaat Berghuis weg? Het is afwachten. Jørgensen heeft een heel vervelende blessure. Dat is toch een heel bepalende speler. Het is moeilijk om nu in te schatten. Ze moeten er staan, want dit publiek verwacht altijd wat.''

Been heeft nog geen oordeel over Jaap Stam. "Dat kan ik nog niet inschatten. Ik hoop dat hij er nog wat spelers bij krijgt. Ik heb Feyenoord van de week gezien tegen Panathinaikos. Dat viel me niet mee, maar dat had ook te maken met dat veel spelers er niet waren. Feyenoord komt altijd wel weer bovendrijven," sluit de oud-Feyenoorder af.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties