AD: Amerikaanse investeerders willen in Feyenoord stappen

zondag 21 juli 2019 23:23 164.595 keer bekeken 1.061 reacties Pro Shots

Over de hele wereld proberen rijke mensen voetbalclubs over te nemen. Feyenoord bleef tot nu toe gevrijwaard van zulke machtsovernames, maar nu zouden er Amerikaanse miljoenen voor het oprapen liggen voor de Rotterdammers: een investeringsmaatschappij heeft interesse in Feyenoord. 

De President-commissaris van Feyenoord, Toon van Bodegom, is de initiator achter het plan om Feyenoord van extra miljoenen te voorzien. De toenadering van Van Bodegom tot de Amerikanen zou ook de reden zijn geweest voor Jan de Jong om op te stappen bij Feyenoord, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De krant meldt het volgende op hun site. "Volgens insiders deinzen Van Bodegom en zijn raad van commissarissen er niet voor terug om de Amerikanen de mogelijkheid te geven om in de Kuip te kunnen meebepalen wie er trainer wordt, wie op de stoel van de technisch directeur gaat zitten en hoe het aan- en verkoopbeleid in Rotterdam-Zuid er uit moet zien, mits daar voldoende miljoenen tegenover staan."

Als dit plan doorgezet zou worden zou de komst van Robert Eenhoorn als nieuwe algemeen directeur een flinke stap dichterbij zijn, alsook het realiseren van het nieuwe stadion.

Gerelateerd nieuws
1061 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 367 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72109 leden - Op dit moment zijn 29 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved